FH_inter_180216_final05


Verandagruppen
Verandagruppen är ett familjeföretag som grundades av Tage Jönssons Bygg Bolag. Verandagruppen grundades utifrån en idé: - Att hjälpa människor med byggnation och köp av uterum. Med ett byggbolag i grunden har vi tillsammans med våra underentreprenader utvecklat ett samarbete där kunden kan få hjälp från idé till sista skruv. 

Vi hjälper er med
Verandagruppen har auktoriserade hantverkare som följer den svenska byggnormen och skapar rum efter milimeterprecission med ett stort granskat öga. Vi på verandagruppen arbetar dagligen med våran arkitekt och ingengör för att effektivisera byggnationen av ert uterum innan rummet har skapats. Vi har daglig kontakt med våra samarbetspartners som gör att monteringstiden flyter och effektiviseras. Vi hjälper er med bygglovsritningar och har daglig kontakt med byggnadsnämnder i olika kommuner.

Vi finns för er
Verandagruppen har ett showroom i Helsingborg där det dagligen besitter arkitekt, ingengör, säljare samt hantverkare för att kunna hjälpa er med ert uterum och vision. 
Med vårt slagkraftiga samarbete kan vi få kortare ledtider vid montering samt leveranstider vid högsäsong av våra leverantörer. Vi på verandagruppen hjälper er som kund att planera eran fritid som det ska vara, en fri tid.