FH_inter_180216_final05

ALL INCLUSIVE

Söker ni en helhetslösning för er tillbyggnad eller renovering? Vill ni ha en offert med totalkostnad och en kontaktperson? Då är ALL INCLUSIVE alternativet för er. Vi tar hand om hela byggnationen och ser till att alla hantverkare är på plats i tid och gör efter era önskemål. Kontakta oss idag för ett möte.

RÅDGIVNINGSMÖTE

Vid intresse av Verandagruppens All inclusive paket bokas alltid ett rådgivningsmöte in först i vårt showroom. Här går vi igenom era materialval, visioner, önskemål, prisbild samt övriga önskningar för att få ert projekt så lyckats som möjligt. Vid rådgivningsmötet bokas ett kostnadsfritt hembesök hos er där vi tar mått och bilder på befintlig plats för tillbyggnad. 

OFFERT 

Efter hembesök sammanställer vi er offert och tar in priser hos våra underentreprenörer. Vid vårt rådgivningsmöte går vi igenom i stora drag era specifikationer och önskningar. När vi har fått in alla priser sammanställer vi en offert till er med en totalsumma och vad er eventuella ROT-avdrag hamnar på enligt 30% på befintlig arbetskostnad. Offerttid på All Inclusive kan ta upp till ca 2-3 veckors väntetid för sammanställning. 

BESTÄLLNING & BYGGLOV

Vid beställning av er All Inclusive offert kommer ett ordererkännande skrivas mellan er som kund och Verandagruppen. Här sammanställs er offert om vad som ingår.  Efter order-erkännandets påskrift ritar vi upp era bygglovsritningar som skickas till byggnadsnämnden i er kommun. Ni tillhandahåller fasadritningar, planritningar i skala 1:1000. Vi sköter kommunikation med byggnadsnämnd och eventuella kompletterande uppgifter. Ni får ritningar i pdf och om så önskas i pappersform från oss.

MATERIAL & LEVERANS

Vid godkänt bygglov beställer vi ert material hos våra leverantörer och kommer hem till er en ytterligare gång för att kontrollmäta alla exakta mått och avvikelser. Grund påbörjas då i detta skede med vår underentreprenör eller vår personal och byggs efter våra grundritningar. När vi får leveransvecka från våra leverantörer på ert material bokar vi in er montagetid veckan därpå. Materialleveransen levereras hem till er bostadsort som vi på Verandagruppen aviseriar och tar emot.

MONTAGE 

När materialleveransen är levererad till er bostads-adress kommer montaget påbörjas inom kort tid efteråt. Här monterar vi ert material och har nära kontakt med elektriker och plåtslagare. När rummet är färdigmonterat kommer vi ha kontakt med våra underentreprenörer för att sammanställa er tillbyggnad. Detta sker i vår tidiga planering och ska gå smidigt med korta väntetider. 

SLUTBESIKTNING

När er tillbyggnad/ renovering är färdigställd med alla våra underentreprenörer kommer vi på Verandagruppen göra en slutbesiktning tillsammans med er som kund. Här skrivs ett protokoll med eventuella justeringar. Vid godkänd besiktning skriver ni på och rummet är tid för att avnjutas. 

AVVIKELSER

Vid eventuella avikelser som sker under arbetets gång kommer ni att bli informerad och en tilläggskostnad kommer då att offereras ut.
Tillval som beställs i efterhand av er tillkommer även som extra kostnad som inte är med i order-erkännadnet. Vi kommer att vara er kontakt genom hela projektet och ni kan utse en person som ni återkopplar till om så önskas. Vi vill ändån att våra underentreprenörer kan kontakta er vid eventuella frågor eller justeringar för en smidigare arbetsgång.